SambAttac Trondheim @UFFA

(English text below)Har du lyst til å spille med SambAttac Trondheim? Kom på åpen øving en tirsdag i september for å se om sambatromming er noe for deg. Vi møtes på UFFA, Innherredsveien 69c, hver tirsdag klokka 19:00.
Du trenger ikke å ha rørt et instrument før for å bli med, men gjerne tid til å møte opp en gang i uka om du finner ut at dette er noe du har lyst til!HVA ER SAMBATTAC TRONDHEIM?Vi spiller protestrytmer på demoer, i tog og i andre passende (og upassende) sammenhenger. Gruppa er tufta på antirasisme, feminisme og kapitalismekritikk. Disse verdiene blir vektlagt når vi i fellesskap vurderer hvilke arrangementer vi deltar på. Vi er en undergruppe av Attac Norge.***** ENGLISH*****
Would you like to join SambAttac Trondheim? Come to one or all of our open sessions this september to see if drumming sambarythms is your thing. We’ll meet every tuesday at UFFA, Innheredsveien 69c, at 7 p.m.Haven’t played any instruments earlier? No worries, you’ll learn! If you find you want to join, all we ask for is that you can commit to coming to the rehearsals once a week, and – of course – that you support the ideas behind SambAttac.
We are a feminist, anti-racist, and anti-capitalist group, and these values are emphasized when we consider which events we participate in.
We are a group within Attac Norge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s