Konsert!

I kveld blir det fest på UFFA med Mondo Bear, Alien Cargo og Earth Moon Transit. Dette blir en nydelig kveld om man er over gjennomsnittet musikkinteressert og lengter etter noe nytt og friskt. Siden vi har konsert imens det er en pandemi som pågår har vi bare plass til 50 gjester i kveld. Dette er for å klare å følge rettningslinjer for offentlig arragement.

//MONDO BEAR// Mondo Bear er et rockeband med psykedeliske og progressive toner. I tråd med sine stormannsgale forbilder skriver bandet lange, riff-tunge, og suggererende låter. En anelse pop-sensibilitet har det likevel blitt. Resultatet er et fengende uttrykk, godt balansert mellom fuzzy psykedelia og solide rockelåter.Mondo Bear ga ut debutalbumet «H, as in Hollywood» i februar 2020 gjennom High Ten Records.

https://www.facebook.com/MondoBearBand

//ALIEN CARGO// Alien Cargo er en trio fra Trondheim. Gitarist, låtskriver og profesjonell outsider Jonas Mjøen støttes av en rytmeseksjon bestående av Vebjørn Numme på slagverk og Alexander Lundemo på bass. Ikledd et lydlandskap inspirert av band som Sleater-Kinney, Dinosaur Jr og Motorpsycho legger bandet fram originale tekster med utgangspunkt i science fiction-litteratur, konspirasjonsteorier og perverse folkeeventyr.

https://www.facebook.com/Alien-Cargo-102503584538449

//EARTH MOON TRANSIT//
Med sin kompromissløse tilnærming lager earth moon transit støyrock for den sarte sjel. Skingrende vegger av lyd, skjør folk, krautrock og 90-talls nostalgi blandes sammen til et familiært, men nytt uttrykk.
earth moon transit debuterte på Trondheim Calling i 2019, og har det siste året delt scene med artister som Hilma Nikolaisen, Mall Girl, Kongle og Hey Gloria. Med deres introverte, men energifylte opptredener har de opparbeidet seg kultstatus i hjembyen. The Line of Best Fit priste deres “frenetiske, live-energi”. Debut-EPen, en samling soveromsopptak, ble utgitt på Kraakeslottet Platekompagni i mai 2019, og skilte seg sterkt fra live-uttrykket. Denne ble fulgt opp av isolasjons-EPen “Boring Songs for Boring Days” april 2020. De er i gang med en fullengder som er planlagt vinteren 2020/21.
earth moon transit er:
Arne Bredesen – Gitar
Trym Karlsen – Trommer
Nicolas Leirtrø – Baritongitar
Joakim Rainer Petersen – Synthesizer
Ole Jørgen Kristensen – Gitar og Vokal

https://www.facebook.com/earthmoontransitband

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s